V Chabařovicích to žije

Chabařovice – 2. října
Sezóna se nám chýlí ke konci, ale my využíváme přívětivého počasí a trénujeme vesele dál. Ať jde o plochou dráhu nebo flat track.

Ervín Krajčovič pózuje s chabařovickým potěrem | foto Jiřina Šifaldová
Jan Kvěch se na pardubický víkend připravoval v Chabařovicích | foto Jiřina Šifaldová

Devatenáctého září nás navštívil úřadující mistr světa flat tracku Ervín Krajčovič, který byl vzorem pro mladé jezdce. A včera dokonce po skvělém výsledku závěrečného podniku SGP v Toruni přijel Jan Kvěch, který přivezl i svoji toruňskou motorku.

Na ní si u nás zatrénoval a s Filipem Šiterou ji poladili na nadcházející náročný víkend. Trénovat chtěl i jeho mladší bratr Petr Kvěch a měl v Chabařovicích premiéru na motocyklu  o obsahu 500 ccm!

Je mu šestnáct let, uvidíme, jestli půjde ve šlépějích svého bratra Jana, zatím ho to prý baví.

Jan Kvěch s mladším bratrem Petrem | foto Jiřina Šifaldová

Rádi jsme přivítali i Zdenka Simotu, který usedl za řídítka svého motocyklu  po dlouhých čtyřech letech, ale nikdo by to vůbec nepoznal, pouze fyzička je prý slabší, ale to se dá lehce změnit

V rolích mechaniků a rádců jsme viděli známé plochodrážníky Zdenka Holuba mladšího,  Adriana Rymela i Josefa France. Byl to super trénink a budeme klukům držet palce, aby jim to závodilo!

Silná sestava včera v Chabařovicích: zleva Adrian Rymel, Zdeněk Holub, Jan Kvěch, Zdeněk Simota, Filip Šitera a Josef Franc | foto Jiřina Šifaldová

Napsat komentář