Kopřivnice se na své sedmdesátiny pořádně vyšňořila

Kopřivnice – 27. září
Hudba, jídlo, slavnostní ohňostroj. Taková lákadla slibují v Kopřivnici na zítřek, kdy v rámci závěrečného dílu první ligy oslaví jubileum sedmdesáti let místní ploché dráhy. A samozřejmě krásný závod, protože celá čtveřice soutěžících týmů pořádně nazbrojila. V tabulce se totiž může odehrát zemětřesení.


Tipujte:

Kdo vyhraje první ligu v Kopřivnici?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Kopřivnice v Divišově: zleva Jan Macek, Sebastian Kössler a Jakub Valkovič | foto Karel Herman

Divišov a Pardubice nasbíraly po devíti velkých bodech, Praha a Kopřivnice po šesti. A tak se pořadí družstev na konci soutěže může ještě změnit a své slovo sehraje také skóre z rozjížděk. A tak se stalo, že vůbec poprvé nahlásili všichni manažeři sestavy o čtyřech mužích.

Domácí pozvali Stanislava Mělničuka. Ukrajinec by se ale nestačil včas vrátit z Anglie a tak jej zastoupí krajan Marko Levišin. Scházet nemohou ani Jan Macek, Jakub Valkovič a Radek Bambuch.

Markéta posílila o Adama Bubbu Bednáře. Jaroslav Vaníček a slánský Bruno Belan jsou již inventářem týmu, v němž jako náhradník nastoupí pardubický Dominik Hrbek.

Lubomír Vozár delegoval za Pardubice osvědčenou čtyřku. Jan Jeníček, Hynek Štichauer, David Hofman a Jaroslav Petrák mohou být tím správným arzenálem pro šturm k titulu.

Jenže o pět malých bodů vede tabulku Divišov, jenž rozhodně nebude chtít řadit zpátečku. Po své zranění z pražské juniorky se vrací Matouš Kameník. Leader Daniel Klíma bude mít za kolegy také Jana Hlačinu a Adama Nejezchlebu.

Oficiálně nahlášené sestavy sobotní první ligy v Kopřivnici.

SPT Profil Kopřivnice: 1 Jan Macek, 2 Marko Levišin (UA), 3 Jakub Valkovič (SK), 4 Radek Bambuch
AK Markéta Praha: 5 Bruno Belan, 6 Jaroslav Vaníček, 7 Adam Bubba Bednář, 8 Dominik Hrbek (Pardubice)
AMK ZP Pardubice: 9 Jan Jeníček, 10 Hynek Štichauer, 11 David Hofman, 12 Jaroslav Petrák
AK Divišov: 13 Daniel Klíma, 14 Jan Hlačina, 15 Matouš Kameník, 16 Adam Nejezchleba
Za domácí tým nastoupí také Radek Bambuch | foto Karel Herman

Napsat komentář