Zeptejte se: Tomáše Suchánka

Pardubice – 29. prosince
Byl u toho, když se v září 2002 Lukáš Dryml stal juniorským mistrem světa. On tehdy skončil dvanáctý a rozhodně se netajil ambicemi svého staršího klubového kolegu jednou napodobit. Jenže jeho sportovní štěstí si vybíralo náhradní volno, takže se mezi nejlepších šestnáct juniorů světa probojoval až letos. Nicméně mítink musel být kvůli dešti předčasně ukončen a o majiteli zlaté medaile rozhodoval los. Hod mincí mu bohužel nepřál, nicméně i titul vicemistra je úspěchem jako hrom. A právě Tomáš Suchánek bude dalším z řady českých závodníků v seriálu exkluzivních rozhovorů magazínu speedwayA-Z. Také nyní do něho může vstoupit kdokoliv z vás. Odměnou mu bude podepsaná fotografie zpovídaného borce.

„Ani ne,“ odpověděl Tomáš Suchánek na škádlivý dotaz magazínu speedwayA-Z, zda po svých zkušenostech s hodem mincí holduje hazardním hrám. „Jen si občas vsadím v Tipáči. S klukama se někdy vsadíme mezi sebou.“ Přeje mu v těchto případech štěstí víc než v září v promoklém Wiener Neustadtu? „Jak jde o peníze, vyhrávám,“ smál se pardubický závodník. „V Rakousku jsem měl smůlu. Hodně velkou smůlu.“

Chcete-li Tomáši Suchánkovi položit nějaký dotaz a získat jeho podepsanou fotografii, vložte svou otázku do komentáře k tomuto článku. Můžete tak činit od této chvíle až do uzávěrky, která proběhne v pátek 6. ledna v 21:00. Rozhovor je naplánován hned na druhý den. Zájemci o portrét vicemistra světa s vlastnoručním podpisem musí ještě zaslat svou poštovní adresu na redakční e-mail, pakliže se už neúčastnili předchozích autogramiád magazínu speedwayA-Z.

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon D Mark II)