Na malou slánskou dráhu si kolibříci musí počkat

Slaný – 20. září
Ve středu v pozdním odpoledni proběhlo odvodňování zatopené slánské malé dráhy, které zajišťovali pánové Tůma a Hejkal. Jejich synové Matěj a Jakub si zítra musí vystačit s klasickou dráhou. A na mini ovál čekat až na příští sobotu osmadvacátého.

 

Na Den české státnosti v sobotu 28. září uspořádá Autoklub v AČR Slaný ve spolupráci se společností VANTOS s.r.o. místo původně plánovaného PRO – TEC Speedway Mini Cupu, který byl anulován a měl být jako v minulé sezóně závěrečným dílem tohoto seriálu, tréninkový závod Slaný Speedway Trophy 125.

Středeční odvodňovací práce | foto Aleš Altmann

Bude se jednat o druhé a zároveň závěrečné kolo tohoto slánského zkušebního projektu, který měl naplánovaný tři termíny, a sice 20. dubna – klasická dráha, 1. května  krátká dráha a 5. června – klasická dráha.

Úvodní závod, který měl být součástí OPEN MČR Flat Track se vlivem povětrnostních podmínek nemohl uskutečnit. Druhý díl se konal v daném termínu 1. května a zde byl stanoven náhradní termín za úvodní zrušený mítink na datum 7. května, zde ovšem opět úřadoval déšť a SST 125 se tak nemohla uskutečnit.

Závěrečný třetí závod měl být součástí 5. června PRO – TEC Speedway Mini Cupu, ale ten byl pro nedostatek jezdců zrušen a tím pádem se nekonal  ani třetí závod Slaný Speedway Trophy 125, který jako ten termínově první 20. dubna měl být uspořádán na klasickém oválu a měl kromě tréninkových jízd být součástí sportovní přípravy mladých jezdců AK Slaný ale i Sportovního centra mládeže.

Malá dráha ve Slaném bude zítra v klidu | foto Aleš Altmann

Napsat komentář