Chabařovická Závěrečná udělá tečku za sezónou

Chabařovice – 28. října
Poslední možností, jak letos spatřit v Čechách plochodrážní stroje v akci, nastane v sobotu v Chabařovicích. O bodovaný trénink v obou kubaturách je velký zájem a pořadatelům se přihlásila celá plejáda borců. Protože nejde o oficiální závod, na půllitrech nastoupí i čtrnáctiletí závodníci.

Dopoledne proběhnou tréninkové jízdy všech kategorií. Přestávku na oběd zpestří doprovodný program s motokrosaři, ukázkou ploché dráhy automobilů a vystoupení kaskadérů. Jako host se objeví legendární Jiří Štancl a v jednání je i veteránská jízda.

Hlavní klání ve formě bodovaného tréninku odstartuje úderem třinácté hodiny. Pořadatelé slibují, že se svezou všichni přítomní jezdci. Večer bude volná zábava s hudbou.

Účastníci Zavěrečné 2010:

 

500 ccm: Ondřej Veverka (Praha), Jaromír Otruba (Mšeno), Krzysztof Nowacki (PL – ACCR), Ondřej Smetana (Mšeno). Zdeněk Holub (Chabařovice), Michaela Krupičková (Liberec), Eduard Krčmář (Slaný), Zdeněk Schneiderwind ml. (Praha), Roman Čejka (Slaný), Michal Dudek (Slaný), Jan Jaroš (Mšeno), Rony Weis (D).
125 ccm: Michal Škurla (Praha), David Štěrovský (Pardubice), Michaela Krupičková (Liberec), Zdeněk Holub (Chabařovice), Dominik Hinner (Praha), Patrik Mikel (Březolupy), Jakub Ondroušek (Chabařovice), Filip Šifalda (Chabařovice), Zdeněk Halasz (Chabařovice), František Klír (Mšeno), Richard Geyer (D).

Foto: Pavel Fišer (digitální aparát Canon EOS D Mark II)