Divišovská plochá dráha se loučí se sezonou 2010

Divišov – 13. října

V sobotu 23. října na divišovském plochodrážním stadionu nezaburácejí motocykly, ale příznivci ploché dráhy obléknou fotbalové dresy a užijí si kulatého míče, dobrého pití, jídla, muziky a doufejme i srandy. Již čtvrtým rokem se schází Česká plochodrážní sebranka, aby důstojně uzavřela plochodrážní sezonu. Jiří Georgiev alias Bulhar slavný to mechanik plochodrážních oválů spolu se svým dovádivým psem započal před lety tuto tradici na rakovnickém fotbalovém stadionu. Nicméně mnozí se domnívají, že by bylo lepší pro plochodrážní smečku uchýlit se na domácí prostředí a tak klasické fotbalové hřiště vzalo za své a počet družstev se rozrostl.

Divišov přivítá nejen Českou plochodrážní sebranku a hráče z rakovnické hospody na Špejcharu jakožto zakládající, tedy klíčové teamy, ale i staré pány Divišova a pražský Hvězdný prach. FOTBALOVÝ METYL CUP započne slavnostním výkopem ve třináct hodin. Hrací doba je dvakrát dvacet minut a hraje každý s každým. Sakra to snad všichni vydržíme.

Kdo si chce v Divišově kopnout, nech kontaktuje Bulhara či napíše na náš mail info@speedwaydivisov.cz . Na stadionu a v blízkém okolí je možnost i přespat. Je však potřeba vše předem domluvit. Veselit bychom se měli až do nočních hodin. Varianta se spaním je i ta, že se spát nepůjde, ale to vše záleží na okolnostech. Všichni jste srdečně zváni, zvláště ti co přijedou s nějakým hudebním nástrojem, hraní na nervy je zakázáno. Velmi by nás potěšilo, kdyby ti co opravdu vědí, že přijedou, a již hrát, či fandit písli na výše zmíněný mail, abychom lépe odhadli množství jídla a případně pití. Nechceme aby někdo strádal.

Nenechte si ujít tuto taškařici. Vážných věcí bylo tento rok na ploché dráze habaděj a tak je potřeba to trochu odlehčit.

A proto poslední výzva: VŠEHO NECHAT DO DIVIŠOVA SPĚCHAT!!!!